Project omschrijving

Koe pimpen

Het is cool, het is hip en iedereen kan het: Décopatchen. Zegt het je niets? Décopatch is een techniek waarbij met lijm en speciale dunne Décopatch papier een voorwerp kan worden gepimpt. De lijm heeft een lak als ingredient waardoor een mooie glans op het kunstwerk komt.

In de workshop koe pimpen leer je de technieken en ga je samen met je collega’s, familie of vriendinnen een papier maché koe pimpen. Hebben jullie de voorkeur voor een ander dier of voorwerp? Laat het ons weten, dan gaan wij ons best doen om dat voor jullie te regelen! De workshop Koe pimpen op elk gewenste locatie, bij ons in het atelier, of op een door jullie zelf gekozen locatie, mogelijkheden genoeg.

KOSTEN

€ 22,50 inclusief koffie / thee & iets lekkers.
De kosten voor de workshop mag je tijdens de workshop contact of per pin in ons atelier betalen.

DUUR

De workshop koe pimpen duurt +/- 3 uur.

Inschrijven

Vind je deze workshop leuk, geef je dan snel op!. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wil volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

JA LEUK, ik schrijf me in!

Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@atelier-esenzo.nl. en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.