Over

Mijn naam is Esther van Doorn en ik geef met veel enthousiasme creatieve workshops vanuit mijn prachtige atelier in Snelrewaard, midden in het Groene Hart. In onze boerderij hebben we de oude koeienstal omgebouwd tot atelier.

Sinds 3 maart 2012 ben ik zelfstandig ondernemer onder de naam Atelier ES&ZO en bedenk ik steeds weer nieuwe ideeën voor workshops en kinderfeestjes medio 2020 komen er ook DIY-pakketten. Wat ik nog leuker vind om dat vervolgens met jullie te delen, zodat ik jullie kan inspireren en om je te adviseren tijdens een workshop waar dat gewenst is. Je bent van harte welkom om deel te nemen, alleen óf gezellig samen met vriendinnen, familie of collega’s tijdens een personeelsuitje.

Op deze website kun je een kijkje nemen bij de workshops, kinderfeestjes en DIY pakketten van Atelier ES&ZO. Mocht het je uitnodigen om deel te nemen aan een workshop, dan ben je van harte welkom en verheug ik me op je komst.

En als je thuis creatief aan de slag willen gaan, wens ik je heel veel plezier ermee, maak er een genietmomentje van!

Wat ik het allerleukste vind is wanneer mensen mij vragen om een creatieve workshop of kinderfeestje op maat te maken. Na overleg met elkaar bedenken hoe ik hun feestje, familiedag of teamuitje een leuke invulling kan geven. Ja dan kan ik echt mijn creativiteit kwijt.

Ook kun je bij ons terecht voor de verflijn MaisonMansion, dit is prachtige krijtverf! Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik het merk mag verkopen,
wil je hier meer over weten dan ben je altijd welkom in het atelier of tijdens een workshop style je meubel of hoe maak ik een betonlook.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag!