Kinderfeestje Foam en Silk klei

Mijn favoriete knutselmateriaal is Foam en Silk Klei. En niet alleen van mij, maar ook van heel veel kinderen (jongens en meisjes) en volwassenen.

Tijdens de workshop gaan we het door jullie gekozen ondergrond wat van stof, hout, Papier maché of aardewerk kan zijn versieren met de Foamklei. Hierna gaan we het nog verder versieren met de Silk klei. De klei droogt aan de lucht en hoeft dus na het feestje niet afgebakken te worden. Natuurlijk kijken we dan wel welke thema bij welke leeftijd past…… maar de jarige mag beslissen!!!!

Hieronder zie je enkele voorbeelden wat er allemaal mogelijk is, en heb je andere wens of een thema dan denken we graag mee!
DUUR
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

KOSTEN
De prijs van dit creatieve kinderfeestje is € 100,- voor 6 kinderen
en alle kinderen meer € 15,- p.p.

Dit is inclusief alle materialen, onbeperkt drinken,cake en chips.

LEEFTIJD

Dit feestje is voor kinderen vanaf 4/5 jaar, maar ook heel leuk voor tieners.

Inschrijven

Vind je deze workshop leuk, geef je dan snel op!. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wil volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

JA LEUK, ik schrijf me in!

Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@atelier-esenzo.nl. en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.